gtag('config', 'UA-131534168-1');

Ouderen

Voor de ouderen in De Ooi zijn er een aantal voorzieningen. Zo is er op initiatief van de Wijkraad eind 2018 het Huiskamerproject van start gegaan. 

Daarnaast biedt Caleidoz de ouderen in de wijk een groot aantal diensten. 

En ten slotte kunt u kijken wat de Plusbus voor u kan betekenen...  


Huiskamerproject

De Huiskamer is bedoeld voor inwoners van De Ooi, die thuis zitten, nauwelijks nog de deur uitkomen of iemand spreken en daar verandering in willen brengen. Iedere donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur kan men samen met andere wijkgenoten in een prettige sfeer genieten van een kopje thee of koffie en een gezellig gesprek.   

Lees hier meer


Caleidoz Doesburg - Locatie de Linie

Caleidoz is een welzijnsorganinasie met de missie om met alles wat zij doen bij te dragen aan een evenwichtige lokale samenleving. U vindt Caleidoz in het gebouw waar o.a. de bibliotheek is gevestigd (De Linie 4 - Tel. 820030)

Bezoek de website om te zien wat Caleidoz u te bieden heeft.


Plusbus

Plusbus Doesburg e.o. biedt aangepast en voordelig vervoer van deur tot deur in de gemeente Doesburg en omliggende dorpskernen in de directe omgeving. 

Of u nu uw boodschappen wil doen, uw familie, huisarts, het ziekenhuis of de kapper wilt bezoeken: de Plusbus maakt het mogelijk! Ook wanneer u met meerderen een activiteit wilt bezoeken of samen naar een winkel wilt, u kunt altijd een beroep doen op de Plusbus. 

Bent u afhankelijk van een rolstoel dan kan vervoer naar b.v. een ziekenhuis in de regio, zoals Doetinchem, Zevenaar of Arnhem, ook verzorgd worden. Een begeleider mag dan gratis meerijden. Al onze bussen zijn uitgevoerd met rolstoelliften.

Lees hier meer