gtag('config', 'UA-131534168-1');

Huiskamerproject


Huiskamerproject De Ooi

Donderdag 15 november 2018 is het project 'Huiskamer De Ooi' in het gebouw van Plusfit aan de Wilgenstraat 4, van start gegaan. Met dit initiatief wil de nieuwe Wijkraad primair vereenzaming van wijkbewoners voorkomen. Op de openingsdag was het al gezellig druk. De deur van Huiskamer De Ooi staat iedere donderdagochtend van 9.30 - 11.30 uur 0pen!

De Huiskamer is  bedoeld voor inwoners van De Ooi, die thuis zitten, nauwelijks nog de deur uitkomen of iemand spreken en daar verandering in willen brengen, maar zeker ook voor de wijkbewoners die gewoon behoefte hebben aan een praatje en simpel onder elkaar zijn.

In de Huiskamer is er voor hen een lekker kopje koffie of thee in een gezellige sfeer. Er is ruimte voor een praatje en de bezoekers kunnen zelf aangeven hoe de Huiskamer nog  aantrekkelijker zou kunnen worden gemaakt.

De toegang is gratis. Voor consumpties wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd. De opbrengst daarvan komt ten goede aan de Huiskamer en haar bezoekers.

Hebt u vragen of denkt u "Dit is iets voor mij, daar wil ik graag naar toe!" Neem dan contact op met onderstaand telefoonnummer (of mailadres). Als u vervoer/hulp nodig heeft omdat u slecht ter been bent, zoeken we naar een oplossing.

Informatie: Ruud Hogenhout tel. 0313-473371 of 06-22743261

E-mail: wijkraaddeooi@gmail.com

                          U bent van harte welkom!

De ruimte wordt geheel kosteloos beschikbaar gesteld door PlusFit

Waar: Wilgenstraat 4 (PlusFit) schuin tegenover de Aldi  

Wanneer: Elke donderdag van 9.30 tot 11.30 uur